Specjalizujemy się w organizowaniu imprez okolicznościowych takich jak wesela, komunie, stypy. Doskonałe jedzenie, miła obsługa oraz nasze 20-letnie doświadczenie sprawiają, że organizowane u nas przyjęcia na długo pozostają w pamięci. Oprócz głównej sali restauracyjnej i barowej, zapraszamy Państwa również do nowoczesnej, klimatyzowanej sali weselnej, mogącej pomieścić do 120 gości. Sala na wesele zawiera osobne wejście, ogród i parking zapewniając państwu maksymalną wygodę i dyskrecję. Dodatkowym atutem jest komfortowy pokój dla nowożeńców, za który nie pobieramy dodatkowych opłat. Gwarantujemy, że zorganizowane u nas wesele na zawsze pozostanie w pamięci Państwa oraz gości. Nasz dom weselny znajduje się w bliskiej odległości od takich miast jak Gliwice czy Zabrze.

Przykładowe Menu:
Menu każdorazowo ustalamy indywidualnie dla Państwa potrzeb. Poniższe przykłady są jedynie możliwościami,
z których mogą Państwo skorzystać.

Wesele 1 dniowe - 140 zł/os. - kliknij i sprawdz ofertę.
Wesele 2 dniowe - 180 zł/os. - kliknij i sprawdz ofertę.

Dzieci od 3 do 10 lat - 50% ceny


 
 Dom weselny oraz sala na wesele. Bycina, Zabrze, Gliwicie. Projekt i wykonanie - 8ART

WESELE 1 DNIOWE - 140 ZŁ/OS.


OBIAD:
- ROSÓŁ
- KLUSKI 2 RODZAJE / ZIEMNIAKI
- KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA
- SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ LUB PEKIŃSKIEJ
- KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA
- ROLADA WIEPRZOWA / WOŁOWA
- PIECZEŃ Z KARCZKU
- UDKO KACZE
- PIECZEŃ Z INDYKA ZE SZPINAKIEM W SOSIE MUSZTARDOWO-MIODOWYM
MIĘSO PODWÓJNA PORCJA

DESER:
- LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
- OWOCE RÓŻNE
- KAWA / HERBATA
- TORT / CIASTA (OD KLIENTA)

ZIMNA PŁYTA:
- WĘDLINY 4 RODZAJE
- SER ŻÓŁTY
- JAJKA FASZEROWANE
- GALARETKI DROBIOWE
- MARYNATY (OGÓRKI / PIECZARKI / PAPRYKA)
- POMIDORY / OGÓRKI ZIELONE
- TATAR
- MATJASY Z CEBULKĄ / ROLMOPSY
- PIECZYWO 3 RODZAJE + MASŁO
- DWIE SAŁATKI (NP. SELEROWA Z KURCZAKIEM, PORY I ANANASA, TORTELINI, RYŻOWA Z SZYNKĄ GYROS, JARZYNOWA)

KOLACJA I:
- FRYTKI / KULKI / ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM I MASŁEM
- SAŁATKA GRECKA
- BROKUŁY Z MARCHEWKĄ ZE SMAŻONYMI MIGDAŁAMIv - FILETY ZE SZPARAGAMI / FILET W CIEŚCIE CURRY
- SZASZŁYKI
- UDKA
- SCHAB Z PIECZARKAMI / Z SZYNKĄ I SEREM
- GOLONKA CIĘTE
MIĘSO PODWÓJNA PORCJA

KOLACJA II:
- FLACZKI
- BIGOS
- KIEŁBASKI NA GORĄCO

KOLACJA III:
- BARSZCZ Z KROKIETEM


WESELE 2 DNIOWE - 140 ZŁ/OS.


1 DZIEŃ

OBIAD:
- ROSÓŁ
- KLUSKI 2 RODZAJE / ZIEMNIAKI
- KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA
- SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ LUB PEKIŃSKIEJ
- KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA
- ROLADA WIEPRZOWA / WOŁOWA
- PIECZEŃ Z KARCZKU
- PIECZEŃ Z INDYKA

DESER:
- LODY Z BITĄ ŚMIETANĄ
- TORT / CIASTA (OD KLIENTA)
- KAWA / HERBATA

ZIMNA PŁYTA:
- WĘDLINY
- SER ŻÓŁTY
- JAJKA FASZEROWANE
- GALARETKI DROBIOWE
- MARYNATY (OGÓRKI / PIECZARKI / PAPRYKA)
- POMIDORY / OGÓRKI ZIELONE
- MATJASY Z CEBULKĄ
- PIECZYWO 3 RODZAJE + MASŁO
- DWIE SAŁATKI

KOLACJA I:
- FRYTKI / KULKI / ZIEMNIAKI
- SAŁATKA Z LODOWEJ
- SAŁATKA JARZYNOWA
- UDKA
- PIECZEŃ ZE SCHABU PEKLOWANA
- KARCZEK PEKLOWANY Z GRILA

KOLACJA II:
- BIGOS / KIEŁBASKI

KOLACJA III:
- BARSZCZ Z KROKIETEM

2 DZIEŃ

OBIAD:
- ROSÓŁ
- KLUSKI 2 RODZAJE / ZIEMNIAKI
- KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA
- SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ LUB PEKIŃSKIEJ
- KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA
- ROLADA WIEPRZOWA / WOŁOWA
- PIECZEŃ Z KARCZKU
- PIECZEŃ Z INDYKA
+ MIĘSA Z I KOLACJI

DESER:
- KAWA / HERBATA

- TORT / CIASTA (OD KLIENTA)

ZIMNA PŁYTA:
- TAK JAK W PIERWSZYM DNIU

KOLACJA:
- POZOSTAŁE MIĘSA I SAŁATKI
- BARSZCZ CZERWONY


WESELE 2 DNIOWE - 180 ZŁ/OS.


1 DZIEŃ

OBIAD:
- ROSÓŁ
- KLUSKI 2 RODZAJE / ZIEMNIAKI
- KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA
- SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ LUB PEKIŃSKIEJ
- KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA
- ROLADA WIEPRZOWA / WOŁOWA
- PIECZEŃ Z KARCZKU
- UDKO KACZE
- PIECZEŃ Z INDYKA ZE SZPINAKIEM W SOSIE MUSZTARDOWO-MIODOWYM
- MIĘSO PODWÓJNA PORCJA

DESER:
- LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
- OWOCE RÓŻNE
- KAWA / HERBATA
- TORT / CIASTA (OD KLIENTA)

ZIMNA PŁYTA:
- WĘDLINY 4 RODZAJE
- SER ŻÓŁTY
- JAJKA FASZEROWANE
- GALARETKI DROBIOWE
- MARYNATY (OGÓRKI / PIECZARKI / PAPRYKA)
- POMIDORY / OGÓRKI ZIELONE
- TATAR
- MATJASY Z CEBULKĄ / ROLMOPSY
- PIECZYWO 3 RODZAJE + MASŁO
- DWIE SAŁATKI (NP. SELEROWA Z KURCZAKIEM, PORY I ANANASA, TORTELINI, RYŻOWA Z SZYNKĄ GYROS, JARZYNOWA)

KOLACJA I:
- FRYTKI / KULKI / ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM I MASŁEM
- SAŁATKA GRECKA
- BROKUŁY Z MARCHEWKĄ ZE SMAŻONYMI MIGDAŁAMI
- FILETY ZE SZPARAGAMI / FILET W CIEŚCIE CURRY
- SZASZŁYKI
- UDKA
- SCHAB Z PIECZARKAMI / Z SZYNKĄ I SEREM
- GOLONKA CIĘTE
- MIĘSO PODWÓJNA PORCJA

KOLACJA II:
- FLACZKI
- BIGOS
- KIEŁBASKI NA GORĄCO

KOLACJA III:
- BARSZCZ Z KROKIETEM

2 DZIEŃ

OBIAD:
- ROSÓŁ
- KLUSKI / ZIEMNIAKI
- KAPUSTA CZERWONA
- SURÓWKA
- KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA
- ROLADA WIEPRZOWA / WOŁOWA
- PIECZEŃ Z KARCZKU
+ MIĘSA Z I KOLACJI

DESER:
- KAWA / HERBATA
- CIASTA (OD KLIENTA)

ZIMNA PŁYTA:
- WĘDLINY 4 RODZAJE
- SER ŻÓŁTY
- JAJKA FASZEROWANE
- GALARETKI DROBIOWE
- MARYNATY (OGÓRKI / PIECZARKI / PAPRYKA)
- POMIDORY / OGÓRKI ZIELONE
- TATAR
- MATJASY MAJTASY CEBULKĄ / ROLMOPSY
- PIECZYWO 3 RODZAJE + MASŁO
- DWIE SAŁATKI (NP. SELEROWA Z KURCZAKIEM, PORY I ANANASA, TORTELINI, RYŻOWA Z SZYNKĄ GROS, JARZYNOWA)

KOLACJA:
- FLACZKI
- BIGOS
- POZOSTAŁE SAŁATKI I MIĘSA